Over mij

In 2002 kreeg ik van mijn man een boek cadeau over Graancirkels. Ik kon niet weten dat dit mijn leven drastisch zou gaan veranderen. Nadat ik het gelezen had wist ik zeker dat dit hetgeen was waar ik mijn hele leven naar op zoek was geweest, zonder dat ik wist dat ik ernaar zocht en dat ik af moest reizen naar het Mekka van de Graancirkels: graafschap Wiltshire in zuid-west Engeland. Inmiddels reis ik meerdere keren per jaar af naar dit mystieke gebied, zowel in het graancirkel seizoen als daarbuiten.
Elk jaar neem ik een kleine hoeveelheid graan mee uit het centrum van een graancirkel om te verwerken in een, door mij, ontworpen antroposofisch popje (zie tab; bestellen).


Mijn foto's, onderzoekingen, bevindingen en ervaringen verwerk ik in artikelen (zie tab: Graancirkel publicaties) en lezingen. Ook wordt deze informatie gedeeld met de andere leden van de Graancirkel werkgroep Nederlanden 
(vh DCCCS) waar ik lid van ben. In mijn lezingen vertel ik mijn toehoorders graag over dit bijzondere fenomeen waarbij ik het heel belangrijk vind dat iedereen zijn eigen mening kan vormen. Na afloop is er vaak stof tot nadenken en discussie en heb ik prachtige gesprekken met mensen waaruit blijkt dat Graancirkels ook hen raken.
Als lerares basisonderwijs kreeg ik regelmatig de vraag van leerlingen waar zij kunnen lezen over Graancirkels. Speciaal voor deze groep schreef ik in 2006 het kinderboek "Cirkeljagers" (zie tab: het Boek/bestellen). Inmiddels is ook mijn tweede kinderboek voltooid; wederom een spannend en informatief verhaal dat zich afspeelt tegen het decor van de Grote Piramide van Gizeh. In dit boek kon ik mijn interesse voor oude beschavingen en andere culturen kwijt.

In mijn vrije tijd mag ik graag koken en bakken of creatief bezig zijn. Dat Graancirkels inspireren blijkt uit deze quilt waarin verschillende formaties verwerkt zijn.


                                   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten