Agenda

                       

2018/2019

 • 16 december           Graancirkelcentrum                     Deventer
 • 22 januari               Vrouwen netwerk                        Spijkenisse
 • 24 januari               KVO                                           de Lier
 • 9  februari               Nederlandse Mandala Ver.            Roosendaal
 • 9  april                    KBO-PCOB                                 Wijhe
 • 29 mei                    Probus                                       Westland          
    
  De lezingen voor de Vrouwen van Nu zijn regelmatig toegankelijk voor publiek.Kijkt u daarvoor in de lokale kranten

  Bent u voor uw centrum of vereniging op zoek naar een ervaren lezingengever die vol passie kan vertellen over een van de boeiendste fenomenen van deze tijd?

  Sinds 2003 ben ik actief betrokken bij het graancirkelonderzoek. Met name het onderzoek in Zuidwest Engeland heeft mijn interesse. Jaarlijks bevind ik mij in de velden om onderzoek te doen naar het bijzondere verschijnsel van de Graancirkels.  De informatie die ik daar opdoe verwerk ik in mijn lezingen en in artikelen die in diverse tijdschriften zijn gepubliceerd. Voor kinderen heb ik mijn kennis en ervaring verwerkt in het spannende boek " Cirkeljagers."
  Een lezing duurt gemiddeld 2 x 1 uur met een pauze. Er zijn verschillende lezingen die u kunt boeken.

  Graancirkels, algemeen.
  In deze lezing vertel ik u wat Graancirkels zijn: hoe zien ze eruit, waar en wanneer verschijnen ze, wat is hun geschiedenis, welk wetenschappelijk bewijs is er dat aantoont dat niet alle graancirkels door mensen gemaakt kunnen zijn, 
  waarom verschijnen de meeste in Engeland en hoe ontstaan ze, zijn vragen die behandeld zullen worden.    
     
  Graancirkels, onwaarschijnlijke toevalligheden en de kracht van de gedachte.
  De verhalen behorende bij de Graancirkels die ik u hier toon laten zien dat er wel degelijk sprake is van een intelligent fenomeen en dat toeval vrijwel uitgesloten is bij het tot stand komen van deze bijzondere formaties. 
  Ook sta ik stil bij de vraag of we, door middel van gedachtekracht, in staat zijn zélf Graancirkels te manifesteren.· 
        
  De boodschap van de Godin die in het graan verscheen.
  Sinds het begin van mijn reis in de wereld van de graancirkels is er sprake van onwaarschijnlijke toevalligheden en synchroniciteiten. Voor mij persoonlijk was 2008 een belangrijk jaar omdat toen de formatie die bekend staat als 'de Godin' verscheen in de velden rond Honey Street in Wiltshire. Was dit toeval of toch een cadeautje van de cirkelmakers na een verzoek tot manifestatie van mij? Sindsdien komt de Godin steeds op mijn pad en vallen de puzzelstukjes in elkaar. Na intensieve studies lijkt het erop dat de Godin een belangrijke boodschap heeft voor de huidige samenleving. Wat wilde zij ons vertellen? Via oude beschavingen, Jung, mandala's en Heilige geometrie probeer ik die boodschap te duiden.

  Alle lezingen zijn voorzien van prachtig, tot de verbeelding sprekend, beeldmateriaal wat voor elke lezing up-to-date wordt 
  gemaakt. Een lezing over Graancirkels staat garant voor een bijeenkomst vol verwondering en zal aanzetten tot nadenken en de luisteraars nog lang bijblijven. Na afloop is er tijd voor vragen en het uitwisselen van gedachten.


  Voor informatie over tarieven en beschikbaarheid kunt u contact met mij opnemen.


  1 opmerking: