maandag 24 september 2018


Op het Noordelijk halfrond, is het graan geoogst en daarmee is er ook een eind gekomen aan het Graancirkel seizoen van 2018. Een seizoen dat zich ontvouwde tijdens de droogste en heetste zomer sinds tijden. Door deze hitte eindigde het seizoen een aantal weken eerder dan gebruikelijk. Dat wil echter niet zeggen dat er minder, of minder interessante, formaties waren.

Annemieke Witteveen reist al 17 jaar af naar Zuidwest Engeland af om onderzoek te doen naar dit fenomeen. Inmiddels kent zij vele mensen die zij spreekt over dit onderwerp. Om die reden kent zij vele ins- en outs en zit zij bovenop de ontwikkelingen die zich afspelen rondom dit boeiende fenomeen.

In deze laatst ontwikkelde lezing toont zij u de Graancirkels in chronologische volgorde, zoals die wereldwijd zijn verschenen. Beeldmateriaal, afgewisseld met filmfragmenten en interessante achtergrondinformatie, aangevuld met aanverwante landschapskunst, tonen een compleet beeld van wat er zich in de velden afspeelde in de zomer van 2018. Tijdens deze twee keer een uur durende presentatie wordt het publiek compleet geïnformeerd over het afgelopen seizoen, waarin ook bijzondere verhalen over een sighting en het onvoorspelbare gedrag van de cirkelmakers. In dit verhaal is er plaats voor verwondering, mystiek en, zeker niet onbelangrijk, humor. Dit zorgt ervoor dat deze lezing voor iedereen garant staat voor een fijne presentatie.

Annemieke is een ervaren lezinggever die altijd een eerlijk verhaal, vol passie vertelt en die het belangrijk vindt dat mensen hun eigen mening vormen over hetgeen zij te zien en te horen krijgen. Zij publiceerde vele artikelen en is auteur van 2 kinderboeken.
Voor boekingen en informatie kunt u contact opnemen met:
Annemieke Witteveen
annemiekewitteveen66@gmail.com
0640451977
http://annemiekewitteveen.blogspot.com


Reacties van bezoekers:

Annemieke Witteveen gaf gistermiddag in Breda een sprankelende lezing over de graancirkels van 2018. Het publiek kreeg een eerlijke en objectieve indruk van het afgelopen seizoen. 
R.

We hebben gisteren en in de auto vanmorgen nog enorm na genoten van jouw lezing. Gezien de inzichten die we vanmorgen kregen, is er werkelijk meer aangeraakt dan onze trommel- en netvliezen. Nogmaals dank, je hebt ons met je verhaal en de prachtige impressie van graancirkels met muziek werkelijk in de ziel geraakt...
D.

Er is maar één uitdrukking die weer kan geven wat Annemieke Witteveen uitstraalde tijdens haar presentatie: pure passie.
Lid Probus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten